Jun 17, 2017

Cerere pentru depunerea scrisorii de intenție - Consultanți Asistență tehnică pentru revizuirea Ghidului național în managementul calității investigațiilor de laborator la infecția HIV/SIDA (5 experți locali)

IP UCIMP DS invită consultanții individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea serviciilor ce țin de asistență tehnică pentru revizuirea Ghidului național în managementul calității investigațiilor de laborator la infecția HIV/SIDA în Republica Moldova.

Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății”(IP UCIMP DS) implementează în prezent Proiectul HIV/SIDA/STI finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei (GFATM) și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea  serviciilor de consultanță - 5 experți locali. Serviciile includ asistență tehnică pentru revizuirea Ghidului național în managementul calității investigațiilor de laborator la infecția HIV/SIDA în Republica Moldova, conform ultimelor recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății.
 
Consultanții sunt invitați să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) actualizat ce atestă calificarea necesară pentru prestarea serviciilor menționate.
 
Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate, cât și cerințele față de calificările consultanților sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați pe pagina web www.ucimp.md sau la acest link.
 
Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iunie 2014).
 
 
CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau depuse direct la adresa:
IP UCIMP DS,  mun. Chișinău, str. T. Ciorba 18/A, MD-2004,
Fax: + 373 22 233-887, E-mail: acarp@ucimp.md 
 
Termenul limită pentru depunerea dosarelor - 26 iunie 2017, ora 15:00.
 
CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.
 
Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:
Daniela Lupan –Coordonator Program HIV/AIDS

Tel: +373 22 233-568

E-mail: dbolun@ucimp.md