Jul 16, 2017

Cerere pentru depunerea scrisorii de intenție - Audit național pentru evaluarea laboratorului din cadrul IMSP Spitalul Dermatologie si Maladii Comunicabile

IP UCIMP DS invită consultanții individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea serviciilor de audit național pentru evaluarea laboratorului din cadrul Spitalului Dermatologie și Maladii Comunicabile.
 
Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății”(IP UCIMP DS) implementează în prezent Proiectul HIV/SIDA/STI finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei (GFATM) și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea serviciilor de audit național pentru evaluarea laboratorului din cadrul Spitalului Dermatologie și Maladii Comunicabile.
 
Consultanții sunt invitați să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) actualizat ce atestă calificarea necesară pentru prestarea serviciile menționate.
 
Informații suplimentare, cât și cerințele față de calificările consultantului sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați la acest link.
 
Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iunie 2014).
 
CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau aduse direct pe adresa:
IP UCIMP DS,  mun. Chișinău, str. T. Ciorba 18/A, MD-2004,
Fax: + 373 22 233-887, E-mail: acarp@ucimp.md 
 
Termen limită pentru depunerea dosrului -  20 iulie 2017, ora 12.00
 
CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.
 
Pentru alte informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, vă puteți adresa:
Daniela Lupan –Coordonator Program HIV/AIDS

Tel: +373 22 233-568

E-mail: dbolun@ucimp.md